ETEK
₺3.599,00 KDV Dahil
₺4.769,00 KDV Dahil
%25 İndirim
%25İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %20 İndirim
ETEK
₺1.559,00 KDV Dahil
₺2.599,00 KDV Dahil
%40 İndirim
%40İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %20 İndirim
ETEK
₺2.799,00 KDV Dahil
₺4.399,00 KDV Dahil
%36 İndirim
%36İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %20 İndirim
ETEK
₺4.249,00 KDV Dahil
₺5.999,00 KDV Dahil
%29 İndirim
%29İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %20 İndirim
ETEK
₺2.799,00 KDV Dahil
₺4.399,00 KDV Dahil
%36 İndirim
%36İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %20 İndirim
ETEK
₺1.999,00 KDV Dahil
₺3.999,00 KDV Dahil
%50 İndirim
%50İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %10 İndirim
ETEK
₺1.619,00 KDV Dahil
₺2.699,00 KDV Dahil
%40 İndirim
%40İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %20 İndirim
ETEK
₺1.999,00 KDV Dahil
₺3.999,00 KDV Dahil
%50 İndirim
%50İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %10 İndirim
ETEK
₺2.995,00 KDV Dahil
₺4.929,00 KDV Dahil
%39 İndirim
%39İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %10 İndirim
ETEK
₺2.899,00 KDV Dahil
₺4.199,00 KDV Dahil
%31 İndirim
%31İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %10 İndirim
ETEK
₺2.495,00 KDV Dahil
₺4.299,00 KDV Dahil
%42 İndirim
%42İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %10 İndirim
ETEK
₺1.395,00 KDV Dahil
₺1.995,00 KDV Dahil
%30 İndirim
%30İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %10 İndirim
ETEK
₺1.395,00 KDV Dahil
₺1.995,00 KDV Dahil
%30 İndirim
%30İndirim
2 ve Üzeri Ürüne %10 İndirim

Kadın Etek Modelleri
 

Gardıropların vazgeçilmez parçalarından biri olan kadın etek modelleri; farklı stillerle, uzunluklarla ve kumaş seçenekleriyle müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Uzunlukları açısından mini, midi ve maksi olarak üç uzunluk çeşidi bulunan etekler her yaşa ve her tarza hitap edecek şekilde farklı tasarımlara sahiplerdir. Mini etekler, genç ve dinamik bir kombin oluşturmak isteyen bayanlar için ideal bir seçimdir. Midi etekler ise, diz hizasında biter ve gündelik hayatta da iş hayatında da rahatlıkla kullanılabilirler. Diz altından bileğe kadar farklı uzunluklara sahip olabilen maksi etekler ise daha feminen ve zarif bir tarz oluşturmak isteyen bayanlar için ideal bir seçim olarak öne çıkmaktadır. 
 

Bayan etek modelleri, farklı kesimleriyle de her tarza hitap edebilecek geniş bir çeşitliliğe sahiplerdir. A kesim etekler, belden genişleyerek bacaklara doğru açılır ve her vücut tipine uyan yapılarıyla öne çıkarlar. Kalem kesim etekler ise, vücudu saran yapılarıyla genellikle iş hayatında ve resmi etkinliklerde tercih edilirler. Pileli kesime sahip etekler, sundukları hareket özgürlüğü ile daha rahat ve dinamik bir etek kesim seçeneği olarak öne çıkar. Ayrıca, asimetrik ve volanlı etek kesimleri de son yıllarda etek tasarımlarında sıklıkla yer verilen kesim seçenekleri arasındadır. 
 

Kadın Etek Kombini Nasıl Yapılır?
 

Kadın etek kombinleri yapılırken uyumlu ve zarif bir görünüm oluşturulabilmesi için dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları vardır. Bu püf noktalardan ilki; eteğin modeline, kumaşına ve rengine uyumlu bir üst giyim parçası tercih edilmesidir. Ayrıca eğer etek desenli ise, düz renkli ve sade bir üst giyim parçası ile kombin oluşturulmalıdır. 
 

Etek kombini yapılırken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise, kullanım amacına uygun etek modeli seçimi yapmaktır. Günlük kullanım için rahat etek modelleri tercih edilmelidir. Resmi davetler için A kesim ya da kalem etekler ideal seçimler arasında yer alır. Bayan etek kombinleri oluşturulurken mevsime uygun kumaşa ve renge sahip bir etek tercihi yapılması da son derece önemlidir. Kış aylarında, kalın kumaşlardan yapılmış etekler kazaklar ve çizmelerle uyumlu hale getirilebilir. Yaz aylarında ise, ince kumaşlardan yapılmış ve canlı renklere sahip etekler, hafif ve rahat üstlerle eşleştirilerek hem şık hem de ferah bir görünüm elde edilebilir.
 

Bayan Etek Modelleri
 

Bayan etek modelleri, farklı kadın stillerine ve ihtiyaçlarına yönelik birçok seçenek sunmaktadır. Etek çeşitleri arasında kadınlar tarafından sevilerek tercih edilen kalem etekler, vücudu sararak zarif bir görünüm sağlayan yapıları ile iş ortamlarında sıklıkla tercih edilirler. Pileli etekler de tıpkı kalem etekler gibi kadınlar tarafından sevilen ve sıklıkla tercih edilen etek çeşitleri arasında yer almaktadır. Genellikle yüksek bel olan pileli etekler, midi veya maksi boylara sahip olabilirler ve kullanıcılarına rahat bir kullanım sunarlar. Pileli etekler, özellikle yaz aylarında hafif yapıları ile ideal bir etek çeşidi seçimi olarak öne çıkar. 
 

A kesim etekler her kadının dolabında muhakkak bulunması gereken zamansız bir parçadır. Belden itibaren aşağıya doğru hafifçe genişleyen bu etekler, her vücut tipine uyum sağlarlar. Mini, midi ve maksi boyları bulunan A kesim etekler, rahat ve klasik bir tarz yaratmak isteyenler için idealdir. A kesim etekler kombinlenerek günlük kullanıma da şık bir kullanıma da rahatlıkla uyarlanabilirler. 
 

Her Tarza Uygun Etek Modelleri
 

Kadın etek modelleri, her kadının zevkine ve ihtiyacına hitap edebilecek geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Sade tasarımlara sahip eteklerden şık tasarımlara sahip eteklere birçok ürün çeşitliliği mevcuttur. Tek renk veya ince desenlerle üretilen sade etekler genellikle; pamuk, keten veya yün gibi kaliteli kumaşlar kullanılarak üretilirler ve her mevsim şık kombinler yaratmak isteyen bayanlar için ideal seçimlerdir. Desenli ve salaş etek modelleri ise rahat bir tarz yaratmak isteyen bayanlar için ideal etek modelleri arasında yer almaktadır. Çiçek desenli, etnik motifli ya da asimetrik kesimli etekler, rahat bir tarzı yansıttıkları için genellikle maksi boyda üretilirler. Hafif kumaşlar kullanılarak üretilen bu etekler, yaz aylarında kadınlar tarafından sevilerek ve sıklıkla tercih edilirler.
 

Günlük kullanıma uygun etek modelleri arasında kot etekler de öne çıkmaktadır. Günlük hayattaki kombinlerinde konforu ve şıklığı bir arada yakalamak isteyen bayanlar tarafından kot etekler sıklıkla tercih edilmektedir. 
 

En Çok Tercih Edilen Bayan Etekler Nelerdir?
 

Kadın etek modelleri arasında en çok tercih edilen modeller genellikle hem şıklığı hem de konforu bir arada sunan etek çeşitleridir. Şıklığı ve konforu bir arada sunan etek modellerinin en başında, iş hayatında ve resmi ortamlarda sıklıkla tercih edilen kalem etekler gelir. Vücuda oturan yapıları sayesinde zarif ve feminen bir görünüm sağlarlar. Kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen bir diğer popüler etek modeli ise, pileli eteklerdir. Genellikle midi boyda üretilen pileli etekler, belden itibaren bollaşarak hareket özgürlüğü sunar ve hem günlük hem de özel davetlerde kullanılabilecek şık bir seçenektir. Farklı renk ve desen seçenekleriyle yaz-kış tercih edilebilen pileli etekler, kolaylıkla kombinlenebilirler. 
 

Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan hem spor hem de şık kombinlenebilen maksi etekler de kadınlar tarafından en çok tercih edilen etek modelleri arasında yer almaktadır. Yaz aylarında, uzun ve hafif kumaşlar kullanılarak üretilen maksi etekler, plajdan şehir hayatına kadar her ortamda kullanılabilir. Kış aylarında ise, saten maksi eteklerle kombinlenen kazaklar şık bir tarz oluştururlar. 
 

Etek Almadan Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
 

Kadın etek modelleri arasından seçim yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. Etek almadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biri, vücut tipine uygun etek modelinin seçilmesidir. Her etek modeli her vücut tipiyle uyum sağlamaz, bu yüzden vücut hatlarına ve proporsiyona göre bir etek seçimi yapılması oldukça önemlidir. İnce belli kadınlar için genellikle yüksek belli etek modelleri önerilir. Yüksek bel etekler, belin ince yapısını belirgin bir hale getirirken, orantılı bir görünüm oluşturulmasına yardımcı olur. Geniş basenlere sahip kadınlar için ise, A kesim ya da pileli etek modelleri önerilmektedir. Bu modeller vücudu sarmayan etek modelleridir ve orantısız görüntüyü kamufle edebilmek için ideal seçimlerdir. 
 

Bayan etek modelleri arasından seçin yapılırken dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur ise, kumaş ve renk seçimidir. Eteklerin kumaş yapısı, mevsimsel kullanımı ve stil açısından büyük fark yaratabilir. Yaz aylarında nefes alabilen, hafif kumaşlardan yapılmış etekler tercih edilirken, kış aylarında daha kalın ve sıcak tutan kumaşlar seçilmelidir. Renk seçimi ise kullanıcının stiline ve eteğin kullanılacağı alana göre yapılmalıdır. Ayrıca, kullanıcıya uygun bedende ve uzunlukta bir etek seçimi yapılması da son derece önemlidir. Etek boyunun kullanıcının vücut ölçülerine uygun olması, rahat hareket etmesini sağlarken aynı zamanda estetik bir görünüm de sağlar. Mini etekler, kısa boylu kadınları uzun gösterirken, maksi etekler uzun boylu kadınların zarafetini ön plana çıkarmaktadır. Eteğin bel ölçüsünün çok sıkı ya da çok bol olmamasına da muhakkak dikkat edilmelidir. Doğru beden ve bel ölçüsü, eteğin kullanıcı üzerinde daha iyi durmasını sağlar ve günlük kullanımda konfor sunar.
 

Kadın Etek Fiyatları
 

Kadın etek fiyatları; eteğin tasarımına, eteğin üretiminde kullanılan kumaş türüne ve markasına göre değişiklik göstermektedir. Genellikle günlük kullanım için tercih edilen etek modelleri, daha uygun fiyatlara sahip olabilirler. Özel günlerde ya da iş ortamlarında kullanılmak üzere tasarlanan etek modellerinin fiyatları ise, günlük kullanıma uygun etek modellerine kıyasla daha yüksek fiyatlara sahip olabilmektedir. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR